Muhteşem Ev Sinemaları

DVD Player, Receiver, Hoparlör, Dolby Digital, DTS, Widescreen, RAM-ROM, ...

Mesajgönderen corutibia » 22 Ara 2005 20:28

6,5 ytl verin sinemaya gidin eve ne alırsan al aynı tadı vermez.o paralarıda bana verin bende bi araba alıyım sizede bi tur attırıyım :D yazıktır günahtır...
corutibia
Yeni Üye

Mesajgönderen the_cantan » 23 Ara 2005 11:26

amfi alıyorsun lakin.
Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler.
Kullanıcı avatarı
the_cantan
Manuel Rui Costa

Mesajgönderen SCORPIO » 25 Ara 2005 14:22

corutibia yazdı:6,5 ytl verin sinemaya gidin eve ne alırsan al aynı tadı vermez.o paralarıda bana verin bende bi araba alıyım sizede bi tur attırıyım :D yazıktır günahtır...

Daha önce de anlatmıştım. Üzerinden epey zaman geçti ama. Tekrarlayım.

Matrix II sinemalara geldiğinde, epeydir sinemaya da gitmemiş birisi olarak, "Tamam, bunu iyi bir sinemada izleyeceğim" dedim kendime. Bilkent I. salonu övmüşlerdi. Ayrıca o salonun THX olduğu iddia ediliyordu. Ki zaten kapısında da o yazı mecuttu. Kısacası gittim filmi seyrettim. Devasa bir perde, görüntü efektleri vs. beni çok etkiledi. Film bittiğinde ise, "Yahu adamlar bu kadar görüntüye uğraşmış ama ses efektleri yönünden çok eksikti film. Niye acaba" demiştim.

Bir kaç ay sonra filmin divx/AC3 versiyonu elime geçti. Eşim seyretmediği için evde kendi sistemimde açtım ve O'nunla birlikte tekrar seyrettim. :shock: :shock: Bu ne ses efekti... BU ne muhteşem film. Dibim düştü. Bayıldım. Ama beni küfürbaz etti o film. Bilkent I. salona THX diyenlerin, o kapıya o yazıyı yazanların...

Şu an evimde o zamankine göre çok daha iyi bir sistem mevcut. Ve ben sinemaya bir daha gitmem. :) Alırım elime çayımı, yakarım sigaramı, uzatırım ayaklarımı, seyrederim filmimi. Şu an PC'de kayıtlı 80 civarı filmden beğendiğimi seçerim. O günkü ruh halime göre. İhtiyaç arası vermek için, bir tuşa basmam yeterli. Sinemadan hiçbir eksiğim yok. İnsan kalabalığı ve saygısız toplumumuz dışında. Ama çok fazla artı var. Hangisi sayayım. :) Evet bir eksiği var, unuttum söylemeyi. Henüz DTS-ES divx yapmayı başaramadım. Yani 7.1 film seyredemiyorum. :mrgreen: Neyse DTS olanlarla idare ederim artık. :lol:
İki şeyin sınırlarının olmadığını biliyorum. Sonsuzluk ve aptallık. Aslında, ilkinden çok ta emin değilim.

A. EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
SCORPIO
Usta Yönetmen

Mesajgönderen antep » 26 Ara 2005 10:17

sayın scorpıo fikirlerinize bende katılıyorum.
evde almış olduğum zevk ve kaliteyi sinemada alamıyorum.evin rahatlığı da artısı.
-Tanrı delileri çok seviyor galiba
-neden?
-çünkü dünyada bir sürü var
Kullanıcı avatarı
antep
düşgezgini

Mesajgönderen the_cantan » 26 Ara 2005 11:58

SCORPIO yazdı::) Evet bir eksiği var, unuttum söylemeyi. Henüz DTS-ES divx yapmayı başaramadım. Yani 7.1 film seyredemiyorum. :mrgreen: Neyse DTS olanlarla idare ederim artık. :lol:

E yeter be insan biraz da başarısız olsun. :mrgreen: :w :w DTS-ES he onuda yaparsın. :mrgreen: :L (bakarsan olumlu yada olumsuz anlam çıkabilir. olumlu hehehe)
Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler.
Kullanıcı avatarı
the_cantan
Manuel Rui Costa

Mesajgönderen keanum » 26 Ara 2005 12:07

İyi güzel tabi evde bir sinema sistemi olması muhteşem olurdu da..birde ses izolasyonu yaptırmak lazım eve.komşular kapıya dayanır sonra valla... :roll:
uçurumun kenarında olsan bile,sırf hayata inat olsun diye gülümse...
Kullanıcı avatarı
keanum
manyak proje çizer

Mesajgönderen cedi » 26 Ara 2005 12:26

keanum yazdı:İyi güzel tabi evde bir sinema sistemi olması muhteşem olurdu da..birde ses izolasyonu yaptırmak lazım eve.komşular kapıya dayanır sonra valla... :roll:

Davet edersin dayananları da beraber izlersiniz filmi :mrgreen: (apartmanda var mı ki başka Keanu hayranı acaba :roll: )
Kelimeler yetse...
Kullanıcı avatarı
cedi
Kupa Kızı

Mesajgönderen the_cantan » 26 Ara 2005 12:33

iki uzaylı gibim konuşuyorsunuz. :mrgreen: izolasyon alçak frekanslarla baş edemez. değil papaz komşularla kardinal olursunuz. he forumuda kutsayın. :mrgreen: :w
Kullanıcı avatarı
the_cantan
Manuel Rui Costa

Mesajgönderen cedi » 26 Ara 2005 12:39

the_cantan yazdı:iki uzaylı gibim konuşuyorsunuz. :mrgreen: izolasyon alçak frekanslarla baş edemez. değil papaz komşularla kardinal olursunuz. he forumuda kutsayın. :mrgreen: :w

Uzaylı gibi konuşmak göreceli bir kavram, ben de şu dediklerini bir anlasam :mrgreen: Teknik bilgi sıfırın altında :roll: O zaman niye geliyorum bu topice di mi :oops: Öyle Keanum'un yazdıklarını anlayınca, cevap yazasım tutmuş :roll:
Kelimeler yetse...
Kullanıcı avatarı
cedi
Kupa Kızı

Mesajgönderen keanum » 26 Ara 2005 12:45

cedi yazdı:Davet edersin dayananları da beraber izlersiniz filmi :mrgreen: (apartmanda var mı ki başka Keanu hayranı acaba :roll: )

Valla daha henüz herkesle tanışamadım tabi.Herkesle tanışmamda şartmı oda tartışılır bir mevzuda... :roll: Bir karşı ve bir alt komşum ile irtibata geçebildim henüz.Birde tam üstümüzün karşı çaprazında bir karadenizli teyzem var çok şeker... :w
(Yok sanmam apartmanda bir Keanu hayranı olduğunu,hem iki hayran bir eve sığmaz... :mrgreen: )
@cantan'cım çekil bakim aradan.O yazdıklarınında üstlerine numara koy en sonda açıklamalarını yaz bakim... :gıcık :mrgreen:
Zuahaha..bu arada alıntı özürlü olduğumdan bir önizleme yapim dedim.Cedi'nin yazdıklarını gördüm..koptum... :mrgreen: :w
uçurumun kenarında olsan bile,sırf hayata inat olsun diye gülümse...
Kullanıcı avatarı
keanum
manyak proje çizer

Mesajgönderen the_cantan » 26 Ara 2005 12:57

Uzaylı ben mi oldum şimdi? yok tercüme mercümek. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
the_cantan
Manuel Rui Costa

Mesajgönderen antep » 27 Ara 2005 16:00

www.thx-trailer.com sitesinden homecinemas bölümünü tıklayın.Çok
güzel sistemler var.
-Tanrı delileri çok seviyor galiba
-neden?
-çünkü dünyada bir sürü var
Kullanıcı avatarı
antep
düşgezgini

Mesajgönderen angee » 11 Şub 2008 17:40

Jeremy Kipnis'in sahibi olduğu sistem, tam 6 milyon dolar değerinde...

Resim
Resim
Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

Mesajgönderen bozkurt » 11 Şub 2008 23:28

Manyak sistem, hoparlörleri besleyen lambali amfiler zati herseyi acikliyor. Tek kusuru 3'lü koltuk ve önündeki cam sehpa, ayak uzatmali, yatan tekli bir koltuk sistemi bekliyordum
Kullanıcı avatarı
bozkurt
Vasili Zaitsev

Mesajgönderen KhazadEmo » 11 Şub 2008 23:59

evine sinema kurmuş dayı maşallah :D
İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın.
Kullanıcı avatarı
KhazadEmo
Dwarf King

Mesajgönderen angee » 13 Şub 2008 13:02

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

Mesajgönderen angee » 13 Şub 2008 13:13

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

Mesajgönderen angee » 13 Şub 2008 13:18

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

Mesajgönderen angee » 13 Şub 2008 13:20

Resim
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

Mesajgönderen angee » 13 Şub 2008 13:23

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
angee
Global Samurai

ÖncekiSonraki

Dön Ev Sineması ve Ses Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir