| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
angee Global Samurai

|
Tarih: 06.03.2006 12:37 Mesaj konusu: Hot Fuzz (2006 - Edgar Wright) |
|
|
2004'de oynadıkları ilk sinema filmleri olan zombi komedisi Shaun of the Dead ile büyük ses getiren Simon Pegg ve Nick Frost ikilisinin yeni filmleri Hot Fuzz'ın oyuncu kadrosu ve konusu açıklandı.
Pegg ve Frost'a bu kez İngiliz sinemasının tanınmış isimleri olan Jim Broadbent, Paddy Considine, Timothy Dalton ve Steve Coogan eşlik edecekler. Filmin çekimleri Mart sonunda başlıyor.
Polis memuru Nicholas Angel (Pegg) işinde o kadar başarılıdır ki, yanında çalışan herkesi adeta ezmektedir. Buna bir son vermek isteyen amirleri Nicholas'ı ıssız bir kasabaya tayin ederek başlarından atmaya karar verirler.
Son derece sessiz gözüken kasabaya gelen Nicholas, buranın polis şefi Danny (Frost) ile tanışır ve aslında kasabanın hiç de gözüktüğü gibi olmadığını anlar.
Shaun of the Dead'in yönetmeni olan Edgar Wright bu filmin de yönetmenliğini üstleniyor.
Sinemafanatik _________________ Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 14.07.2007 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
güzel diyorlar bu filme bu da vizyona girdi bu arada  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Pulluk Gönül Adamı

|
Tarih: 14.07.2007 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
Shaun of The Dead'i yapan ekipten yine harika bir komedi.... Çok ince ve zekice espriler barındıran film, polisiye filmleri harika bir şekilde tiye almakta... İzlemesi çok keryifli bu filmi herkese tavsiye ederim (8/10) _________________ Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vaz geçme!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 14.07.2007 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
keşke bugün 28 hafta sonra yerine buna gitseydim  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 17.07.2007 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel espirilerin olduğu çok eğlenceli bir filmdi, baya eğlendim (:
Polis Angel'a baktıkça da askerdeki halimi gördüm, kanun kanundur; ben gittikten sonra daha da orda vukuat eksik olmamıştır, Tugay tarihinde ilk defa o görev bölgesinde benim dönemimde vukuat olmamıştı : P _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
Erkank Sessiz bir minör gamı

|
Tarih: 18.07.2007 9:54 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi ilk çıktığında izlemiştim,gerçekten tam eğlencelik film kesinlikle izlenmesi lazım. _________________ ßLues .... ßLues .... ßLues |
|
| Başa dön |
|
 |
Ocean Yönetmen

|
Tarih: 18.07.2007 14:05 Mesaj konusu: |
|
|
Simon Pegg var zaten filmde yetmez mi? _________________ "Run, Forrest, Run!" -- Forrest Gump |
|
| Başa dön |
|
 |
Pulluk Gönül Adamı

|
Tarih: 20.07.2007 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
Ufak bir not: Mağazada ki sahnede, Danny DVD filmlere bakarken, DVD sepetinde ki filmlerin içinde Shaun of The Dead göze çarpmakta  _________________ Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vaz geçme!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ocean Yönetmen

|
Tarih: 20.07.2007 9:42 Mesaj konusu: |
|
|
Reklamın iyisi kötüsü olmaz  _________________ "Run, Forrest, Run!" -- Forrest Gump |
|
| Başa dön |
|
 |
Siyah Senarist

|
Tarih: 18.10.2009 5:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Çok güzel çok eğlenceli bi film.. Sahneler arası geçişler ve efektler de çok hoştu.. İzlediğim en iyi komedi filmlerinden birisi.. (: |
|
| Başa dön |
|
 |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 22.10.2009 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
Fena film değil ancak çok güldüğümü hatırlamıyorum.  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
deoden Fat Elf

|
Tarih: 28.10.2009 9:02 Mesaj konusu: |
|
|
Shaun of the dead'le mukayese edildiginde sonuk olsa da tek basina degerlendirildiginde keyifle izlenilebilecek bir film Hot Fuzz. Biraz daha ciddi, biraz daha az esprili. Ama gene de guzel.
6/10 _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest! |
|
| Başa dön |
|
 |
amelie queen

|
Tarih: 08.12.2009 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Shaun of the Dead'de bile gülmediğime göre bu filmde hiç gülmem demek ki gibisinden bir önyargı geliştiriyorum hemen
gerçi görüldüğü gibi temelli bir yargı bu  _________________ Balık krakerim...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Siyah Senarist

|
Tarih: 29.01.2010 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Simon Pegg'in her filmi beni eğlendirmiştir..  |
|
| Başa dön |
|
 |
don corleone Amca

|
Tarih: 29.07.2010 8:28 Mesaj konusu: |
|
|
Shaun of the Dead ve Hot Fuzz severlere, özellikle "Spaced" tavsiye edilir. _________________ " Çağımızda geçmiş yüzyılların bilmediği, kısa ömürlü bir yaratık yaşıyor. 'Sinemadan çıkmış insan'. Gördüğü film ona birşeyler yapmış. Salt çıkarını düşünen kişi değil, insanlarla barışık. Onun büyük işler başaracağı umulur. Ama beş-on dakikada ölüyor. Sokak sinemadan çıkmayanlarla dolu; asık yüzleri, kayıtsızlıkları, sinsi yürüyüşleriyle onu aralarına alıyorlar, eritiyorlar..." |
|
| Başa dön |
|
 |
|