| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Erkank Sessiz bir minör gamı

|
Tarih: 18.11.2009 14:20 Mesaj konusu: Moral Bozukluğu ve 31 (2009) |
|
|
Ülkemizde böyle marjinal filmler uzun metrajda fazla gözükmüyor.O yüzden buraya eklemeyi istedim.Filmin ticari bir kaygısı yok.O yüzden aşağıdaki siteden indirilebilecek.Blog sitesinden de kamera arkası görüntülere bakabilirsiniz.
Konu:
1 hafta içinde bir kadınla sevişemezse pipileri Eros tarafından kesilecek olan 2 tipin o hafta süresince başlarından geçen olaylar anlatılıyor. Tam anlamıyla şeyinin derdine düşmüş 2 gencin hikayesi...
www.moralbozukluguve31.com _________________ ßLues .... ßLues .... ßLues |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 19.11.2009 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
'ben sana birşey verdim, nedir o? e çüük? sen benim çüküm için ne yaptın?' gibi absürt diyalogların geçtiği amatör bir yapım. ileride yapacağı işler için basamak da olabilir öylesine yapılmış bir gençlik heyecanı da... _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 19.11.2009 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz ''arpam fazla kaçtı biraz sopa yiyip aklım başıma gelmeli'' tarzında bir şeye benziyor.  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
lidya edgar allan poe'nın kızı

|
Tarih: 06.06.2010 20:45 Mesaj konusu: |
|
|
o kadar sacmaydıki yarısında bıraktım.uzak durulası... _________________ Dünyada güzel olarak ne yapılmışsa halka ragmen yapılmıştır.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Erkank Sessiz bir minör gamı

|
Tarih: 07.06.2010 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
Film 1 günde çekildi ve amacı da zaten saçmalamaktı bunu belirteyim.  _________________ ßLues .... ßLues .... ßLues |
|
| Başa dön |
|
 |
lidya edgar allan poe'nın kızı

|
Tarih: 25.07.2010 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman ii saçmalamışlar  _________________ Dünyada güzel olarak ne yapılmışsa halka ragmen yapılmıştır.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|