Tarih: 12.11.2009 19:55 Mesaj konusu: Prince of Persia: The Sands of Time(2009-Mike Newell)
Tür : Aksiyon / Fantastik / Romantik
Gösterim Tarihi : 28 Mayıs 2010
Yönetmen : Mike Newell
Senaryo : Carlo Bernard , Jordan Mechner , Doug Miro , Boaz Yakin
Gemma Arterton ... Tamina
Jake Gyllenhaal ... Prince Dastan
Alfred Molina ... Sheik Amar
Ben Kingsley ... Nizam
Toby Kebbell
Ambika Jois ... Tamina's Attendant
Gísli Örn Garðarsson ... The Vizier
Reece Ritchie
Richard Coyle
Luke Beach ... Young King Sharaman Boy
Daud Shah ... Asoka
Selva Rasalingam ... Persian Captain
Steve Toussaint
Dave Pope ... Giant Scimitar Hassansin
Ronald Pickup
Stephen A. Pope ... Roham (as Stephen Pope)
Thomas DuPont ... Whip-Blade Hassansin
Charlie Banks ... Young King Sharaman
Haylaz bir prens olan Prens Dastan, istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları 'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.
Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi'nden tanıdığımız Mike Newell'ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010'da sinemaseverlerle buluşacak.
Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas'ta ve İngiltere'deki Pinewood Studios'daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Film yapımlarının pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.
ilk film tam disney yapımı olabilir çünkü oyunda da o hava vardı ancak seriye sadık kalacaklarsa ikinci ve üçüncü oyunlar oldukça şiddet içeriyordu. nasıl yaparlar bilemiyorum
eleman iyi kas yapmış bu arada
_________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın.
Tarih: 13.11.2009 13:09 Mesaj konusu:
sayfayi acildiginda ilk goze carpan haliyle afiştir ya, ilk gordugumde Jake Gyllenhaal'in surati photoshop ile sonradan yapistirilmis sandim. Bir an nedense komik geldi. _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest!
bence kesinlikle izlenmeli.
hele Dastan'ı
Jake Gyllenhaal diye biri olduğunu öğrenince sevincim kat kat arttı. dedim ulen bu o.bloom kaşarı makyajla güzel olmuş.kasmıyor fazla.film zevkimi bozmasın diye filmde görmezden gelmeye çalışmıştım. şimdi bu topikte öğrendim Jake G. imiş. Prenses Tamina leydim benim.
zındık yuvası
alamut kalesi bilmem neresi...
günümüzde amma ilgi çeker. ulen nefis ve imana alternatif kolaycılık nedir yahu...pes.
birde
büyük pers imparatorluğu denmekte...-Büyük Seçlukluk Devleti halbu ki.
tabi senaryo. vezir yerine amca, nizam-nizamulmülk- vs değişiklik çok...
eh film izleriz canım. _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız