www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası IDéEFIXE Satis Ortagi
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Prince of Persia: The Sands of Time(2009-Mike Newell)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası -> Gelecek Filmler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Master KENOBI
Jedi Master

MesajTarih: 12.11.2009 19:55    Mesaj konusu: Prince of Persia: The Sands of Time(2009-Mike Newell) Alıntıyla Cevap Ver

Tür : Aksiyon / Fantastik / Romantik
Gösterim Tarihi : 28 Mayıs 2010
Yönetmen : Mike Newell
Senaryo : Carlo Bernard , Jordan Mechner , Doug Miro , Boaz Yakin

Gemma Arterton ... Tamina

Jake Gyllenhaal ... Prince Dastan

Alfred Molina ... Sheik Amar

Ben Kingsley ... Nizam

Toby Kebbell

Ambika Jois ... Tamina's Attendant

Gísli Örn Garðarsson ... The Vizier

Reece Ritchie

Richard Coyle

Luke Beach ... Young King Sharaman Boy

Daud Shah ... Asoka

Selva Rasalingam ... Persian Captain

Steve Toussaint

Dave Pope ... Giant Scimitar Hassansin

Ronald Pickup

Stephen A. Pope ... Roham (as Stephen Pope)

Thomas DuPont ... Whip-Blade Hassansin

Charlie Banks ... Young King Sharaman

Haylaz bir prens olan Prens Dastan, istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları 'nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi'nden tanıdığımız Mike Newell'ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010'da sinemaseverlerle buluşacak.

Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas'ta ve İngiltere'deki Pinewood Studios'daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Film yapımlarının pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s@lt@ns
Büyücü

MesajTarih: 12.11.2009 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlk teaser yayınlandı.

Eğlenceli duruyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KhazadEmo
Dwarf King

MesajTarih: 12.11.2009 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk film tam disney yapımı olabilir çünkü oyunda da o hava vardı ancak seriye sadık kalacaklarsa ikinci ve üçüncü oyunlar oldukça şiddet içeriyordu. nasıl yaparlar bilemiyorum Smile

eleman iyi kas yapmış bu arada

İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deoden
Fat Elf

MesajTarih: 13.11.2009 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sayfayi acildiginda ilk goze carpan haliyle afiştir ya, ilk gordugumde Jake Gyllenhaal'in surati photoshop ile sonradan yapistirilmis sandim. Bir an nedense komik geldi.
the_cantan
Manuel Rui Costa

MesajTarih: 14.06.2010 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence kesinlikle izlenmeli.
hele Dastan'ı
Jake Gyllenhaal diye biri olduğunu öğrenince sevincim kat kat arttı. dedim ulen bu o.bloom kaşarı makyajla güzel olmuş.kasmıyor fazla.film zevkimi bozmasın diye filmde görmezden gelmeye çalışmıştım. şimdi bu topikte öğrendim Jake G. imiş. Prenses Tamina leydim benim. Çok Mutlu Sırıtmak
zındık yuvası
alamut kalesi bilmem neresi...
günümüzde amma ilgi çeker. ulen nefis ve imana alternatif kolaycılık nedir yahu...pes.
birde
büyük pers imparatorluğu denmekte...-Büyük Seçlukluk Devleti halbu ki.
tabi senaryo. vezir yerine amca, nizam-nizamulmülk- vs değişiklik çok...
eh film izleriz canım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası -> Gelecek Filmler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız