| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
the_cantan Manuel Rui Costa

|
Tarih: 19.01.2009 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
Barfly izledim.
hiç beğenmedim. üç kuruşluk M.Rouke karizması yerlerde. filmi beğenenler olmuştur; bütün sevgimle saygı duyarı.ama işte sarmadı.  _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 16.06.2009 9:47 Mesaj konusu: |
|
|
Adamım oscar'ı kaçırmış. yazık oldu ya. _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler. |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 16.06.2009 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
| the_cantan demiş ki: | | Adamım oscar'ı kaçırmış. yazık oldu ya. |
bu sene de standartlar bozulmadı, gay ya da özürlü ama umudunu kaybetmemiş birini oynarsan heykelciği kaparsın sean penn'in performansını izlemedim ama the wrestler'ı izlediğimde ya şu adama da artık vermezlerse oscar'ı... demiştim ki vermediler  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 17.06.2009 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
Emo yarama valla deniz suyu basıyon ama,
Oscar açıklandığında S.Penn yüzünde ki şaşkınlık ve heleheh ifadesi gözümden gitmiyor.çok kısa bir süre. sinir bastıydı.  _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 08.02.2010 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
bizimki yine gözüme girdi.çakal.
wrestler, kill shoot, domino hoş filmler. fazla sırıtmayınca güzel oldu.
lakin wrestler ne öyle ya. pisboğaz yemiş yemiş doymamış.şişmiş sonra. bre aman günah şehri 2 gelecekti yıllar oldu. bu fimle gözümün pasını bir kez daha silsin de sonra ''son kanunsuz'' ile emekli edecem onu. bir daha izlememek üzere. _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
|
| Başa dön |
|
 |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 09.02.2010 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
| the_cantan demiş ki: | bizimki yine gözüme girdi.çakal.
wrestler, kill shoot, domino hoş filmler. fazla sırıtmayınca güzel oldu.
lakin wrestler ne öyle ya. pisboğaz yemiş yemiş doymamış.şişmiş sonra. bre aman günah şehri 2 gelecekti yıllar oldu. bu fimle gözümün pasını bir kez daha silsin de sonra ''son kanunsuz'' ile emekli edecem onu. bir daha izlememek üzere. |
Seninki ayranmen2 'de tony starkın arabayı fena parçalıyor, izle  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 11.02.2010 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
of yav harika bir haber. izledim harika oldu gibi.
inşallah serinin ilki gibi güzel olur.inşallah sıkı bir 2 li kavga olur hulk gibi
şöyle basit bir spiderman-yeşil cin kavgası olmasın.ışın kılıcıda var muah. inşallah Allah ım. Obiwankenobi eyvallah abi.  _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 19.08.2010 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
| the_cantan demiş ki: | of yav harika bir haber. izledim harika oldu gibi.
inşallah serinin ilki gibi güzel olur.inşallah sıkı bir 2 li kavga olur hulk gibi
şöyle basit bir spiderman-yeşil cin kavgası olmasın.ışın kılıcıda var muah. inşallah Allah ım. Obiwankenobi eyvallah abi.  |
o kavga gayet hoştu. gerçi filim sonunda çok fena harcadılar mickey abi'yi. expandables'da da birazcık da olsa izleme şansına sahibiz. yüzü gözü dağıtmış ama karizma hala sağlam mickey'de  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|