| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 01.02.2010 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | | Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | O zaman acele etmeden yavaşça gidip gelirsin karlı havada araba kullanmayı sevmem hele gece hiç çekilmez,kar yağışı tipiye dönünce faların ışığından yansıyan kar tanelerine bakmaktan insanın gözleri hoşaf gibi oluyor. |
Ewet (:
Bir keresinde yol hiçbir şekilde görünmüyordu, yan camı açıp kafayı ordan çıkarıp öyle sürmüştüm, ön cam komple iptaldi, ne berbat bir şeydi yaa, neyse ki saat 04:00'tü de kimsecikler yoktu, çok fenaydı walla : P |
Bu gibi durumlarda sakın uzunları yakma,varsa sisleri aç kısalarla yavaşça git.
Yemezse sağlam biryere park edip beklemek en iyisidir.  |
Sis yok abi, S3 modelinde oluyor sis orijinalinde, wallahi görüş mesefesi sıfırdı, en güzeli dediğin gibi kenara çekip beklemek (: |
S3'e o kadar para verilmez, git sanayi'ye kralını takarlar  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 01.02.2010 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Master KENOBI demiş ki: | S3'e o kadar para verilmez, git sanayi'ye kralını takarlar  |
Hehe, önden çekiş bi arabay hele di mi, etmes : P
O kadar param olunca gidip R129 kasa SL alcam, 500'ün masraflarını karşılayamam; ama bi 320 V6 çalışır. (: Çok değil, 1.5 yıl sonraaaa çekecem SL'imiii (: _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 06.02.2010 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | S3'e o kadar para verilmez, git sanayi'ye kralını takarlar  |
O kadar param olunca gidip R129 kasa SL alcam, 500'ün masraflarını karşılayamam; ama bi 320 V6 çalışır. (: Çok değil, 1.5 yıl sonraaaa çekecem SL'imiii (: |
Yan koltuğada evayı bindir, sonra şoparhaur'un kemikleri sızlatın  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 06.02.2010 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
| Master KENOBI demiş ki: | | Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | S3'e o kadar para verilmez, git sanayi'ye kralını takarlar  |
O kadar param olunca gidip R129 kasa SL alcam, 500'ün masraflarını karşılayamam; ama bi 320 V6 çalışır. (: Çok değil, 1.5 yıl sonraaaa çekecem SL'imiii (: |
Yan koltuğada evayı bindir, sonra şoparhaur'un kemikleri sızlatın  |
Offfff walla yaa... SL'i gören Eva bile olsa dayanamaz gelir walla : P Önündeki tek kollu silecek bile insanı bitirir, açarım Return of the Mack'i (klipte sl 500 kullanıldı ya) de, Return of the Tony yapacam, zuahahahaa _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
deoden Fat Elf

|
Tarih: 19.02.2010 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 19.02.2010 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
| deoden demiş ki: | DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  |
donanımhaberede koy
bu arada bilimkurgu listesine bakmak isterim  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
deoden Fat Elf

|
Tarih: 20.02.2010 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Master KENOBI demiş ki: | | deoden demiş ki: | DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  |
donanımhaberede koy
bu arada bilimkurgu listesine bakmak isterim  |
coming sooon. Ama 4 paketten daha az vermiyoruz, minimum 4 paket. Aile bilimkurgu muzikal ve belgesel paketlerimiz tam sizin zevkinize gore efenim  _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 20.02.2010 11:04 Mesaj konusu: |
|
|
| deoden demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | | deoden demiş ki: | DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  |
donanımhaberede koy
bu arada bilimkurgu listesine bakmak isterim  |
coming sooon. Ama 4 paketten daha az vermiyoruz, minimum 4 paket. Aile bilimkurgu muzikal ve belgesel paketlerimiz tam sizin zevkinize gore efenim  |
Ben anlamam beğenirsem 1 tanede alırım 10 tanede  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
amelie queen

|
Tarih: 20.02.2010 12:37 Mesaj konusu: |
|
|
| deoden demiş ki: | DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  |
e her gruptan bir iki film almak istersek ne olacak  _________________ Balık krakerim...
|
|
| Başa dön |
|
 |
deoden Fat Elf

|
Tarih: 20.02.2010 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
| amelie demiş ki: | | deoden demiş ki: | DVD'lerin toptan satilmasinin zor olacagina kanaat getirdim ve 10 gruba ayirdim(aile, bilimkurgu, muzikal gibi). simdi tek tek her grubun fotograflarini cekecegim ve oyle satisa koyacagim. Olme essegim olme, is actim basima aksam aksam  |
e her gruptan bir iki film almak istersek ne olacak  |
yassah kardeşim, yassah..  _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest! |
|
| Başa dön |
|
 |
amelie queen

|
Tarih: 20.02.2010 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
oohoooo olmadı şimdi  _________________ Balık krakerim...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Pulluk Gönül Adamı

|
Tarih: 21.02.2010 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
acemi satıcı istemiyoruz dodo efendi  _________________ Hayallerine giden yol kutuplardan bile geçse vaz geçme!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
deoden Fat Elf

|
Tarih: 21.02.2010 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Pulluk demiş ki: | acemi satıcı istemiyoruz dodo efendi  |
valla isime geldi mi cok da profesyonel satici olabiliyorum bilirsiniz ki. Bakiniz, Kadikoy bulusmasi, bakiniz 3 adet ev bulusmasi, bakiniz moda bulusmasi vs. vs.  _________________ -Roxie, you got nothing to worry about. It's all a circus, kid. A three ring circus. These trials- the wholeworld- all show business. But kid, you're working with a star, the biggest! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 08.06.2010 8:49 Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın forum ahalisi
İstnbulda dehşetülvahşet bir yağmur var. _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 08.06.2010 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
| Master KENOBI demiş ki: | Günaydın forum ahalisi
İstnbulda dehşetülvahşet bir yağmur var. |
Günaydın abi, geçen gün de burda öyleydi walla, bir dolu yağdı ki off, ceviz büyüklüğündeydi, takır takır... _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 08.06.2010 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | Günaydın forum ahalisi
Günaydın abi, geçen gün de burda öyleydi walla, bir dolu yağdı ki off, ceviz büyüklüğündeydi, takır takır... |
Arabada degildin insallah ? _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 09.06.2010 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
| Tony demiş ki: | | Master KENOBI demiş ki: | Günaydın forum ahalisi
Günaydın abi, geçen gün de burda öyleydi walla, bir dolu yağdı ki off, ceviz büyüklüğündeydi, takır takır... |
Boyanın camın canına okur valla  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
the_cantan Manuel Rui Costa

|
Tarih: 14.06.2010 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
okumaz mı yahu.oturuyordum salonda taak tuuk ..ass noluyo bir an tırstım yani. baktım ebabil kuşları yağdırıyor.alarmlar ötmekte... birinin gözüne geldiyse mor etmiştir.şahitiz ki boya ve kaportayı çökertti.iyi ki garajım var. arabam yok ama.  _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler. |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 15.06.2010 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
| the_cantan demiş ki: | okumaz mı yahu.oturuyordum salonda taak tuuk ..ass noluyo bir an tırstım yani. baktım ebabil kuşları yağdırıyor.alarmlar ötmekte... birinin gözüne geldiyse mor etmiştir.şahitiz ki boya ve kaportayı çökertti.iyi ki garajım var. arabam yok ama.  |
Cantan yine herzamanki gibi forda
Umarim tez zamanda garajina yakisan bir araban olur _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
the_cantan Manuel Rui Costa

|
Tarih: 17.06.2010 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
Amin Bozkurt abi.temenin beni benden aldı. inşallah.Nighthawk abim 1960 model Ferrari alacak; yanı hayalımıze yaktıgımız kıbrıt. merso CLS350 olur mu acep. : P.  _________________ Sen ne kadar olumlu yaklaşımda bulunursan (kendi adıma konuşuyorum) benden iki kat fazlasını alırsın.Görçiz.
Ahzabsuresi Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|