| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
angee Global Samurai

|
Tarih: 03.07.2008 9:33 Mesaj konusu: |
|
|
Uzun bir aradan sonra aldıklarım
2 disk ingiltere baskısı;
2 disk almanya baskısı;
Bu ikinci filmin resmi galiba ama ben 1 i aldım.
 _________________ Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri |
|
| Başa dön |
|
 |
angee Global Samurai

|
Tarih: 15.07.2008 12:37 Mesaj konusu: |
|
|
Hepsi 2 diskli versiyon
Birde şu var ama henüz ön sipariş nedeni ile beklemede..
 _________________ Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 20.09.2008 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
Uzun süredir DVD almiyordum, hatta simdi listeme baktim, nerdeyse 1 yil olmus. Tabi bunda iki uzakdogu seyahati olmasinin etkisi büyük .
Neyse bugün artik dayanamadim, bayagi da özlemisim orjinal DVD satin almasini
Sin City - Recut XXl Edition (Steelbook)
The Big Lebowski (daha önce elimde vardi, bir arkadasima hediye etmistim, tekrar aldim yani)
Awakenings _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 22.09.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
| bozkurt demiş ki: | Uzun süredir DVD almiyordum, hatta simdi listeme baktim, nerdeyse 1 yil olmus. Tabi bunda iki uzakdogu seyahati olmasinin etkisi büyük .
Neyse bugün artik dayanamadim, bayagi da özlemisim orjinal DVD satin almasini
Sin City - Recut XXl Edition (Steelbook)
The Big Lebowski (daha önce elimde vardi, bir arkadasima hediye etmistim, tekrar aldim yani)
Awakenings |
Way bea, herkes bıraktı dvd işini (: _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
Erkank Sessiz bir minör gamı

|
Tarih: 22.09.2008 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
Dvd koleksiyonu boş iş
Şimdi arşivciler yaylarını çekicekler üzerime doğru
Şaka bir yana bende bazen kafama eser ve gider alır çıkarım bişiler.
En son
Madame Sousatzka ve L'Amant ı media marketten aldım.Birde ekstra özellik olarak aldıklarımı izlememe huyum var.60 dvd varsa orjinal elimde daha açıpda izlediğim yoktur.Bu huyumu Big Sleep i izleyerek kırma niyetindeyim ama ne zaman...  _________________ ßLues .... ßLues .... ßLues |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 22.09.2008 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
Evet aynen öyle oldu, birde son zamanlarda DVD kiralamaya üye olduk, sonra buranin Digiturk'üne üye olduk vs koptuk iyicene.
DVD'leri aldim ama bu sefer de "bu saatten sonra DVD alinir mi, Blueray oalyina mi girseydim?" oldum  _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 22.09.2008 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
| bozkurt demiş ki: | Evet aynen öyle oldu, birde son zamanlarda DVD kiralamaya üye olduk, sonra buranin Digiturk'üne üye olduk vs koptuk iyicene.
DVD'leri aldim ama bu sefer de "bu saatten sonra DVD alinir mi, Blueray oalyina mi girseydim?" oldum  |
şu anki fiyatlarla herkesin harcı değil gibi, blu-ray'den sonra daha yeni bir format uzun bir süre gelmez ve 1-2 sene sonra fiyatlarının şu ankinden en az yarısı kadar ucuzlayacağını düşünüyorum, o yüzden beklemekte yarar var bence. (dvd olayı da buralarda iyice ayağa düştü, önce başlıyorlar 20 ytl'den 2-3 ay sonra 2.5'a düşüyor artık dvdler) _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Erkank Sessiz bir minör gamı

|
Tarih: 22.09.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Elde çok imkan olunca durum öyle oluyor.Birde benim bir arkadaşta 350-400 arası Blueray film var.Genelde güncel filmlerin hepsini takas veya çekerek izliyor.Ama ben biraz eski kafalıyım sanırım.Filmlerde çözünürlüğe çok dikkat etmediğimden almıyorum.320X288 bile benim için kafidir,önemli olan film bana haz versin.Bu yüzden de vcd filmleri bile çoğu zaman izlerim.
Açıkcası bunca arşiv ne için yapılır? Nasılsa zamanı gelince hepsi bir şekilde elden çıkacak.Bir zaman gelecek ileriki nesil bunun değerini anlamayacak ve hepsi hurdacıda veya çöpte kendini zamanla bulacak.Önemli olan her zaman için anında izlemek ve değerlendirmek.Bu felsefeyle olaya yaklaşıyorum.Ama nadirde olsa öyle aklıma estimi bende film alıyorum.
Bozkurtun söylediği gibi çok fazla izleme seçeneği içerisindeyken birazda gerek duymuyorum film almayı.
Birde yakında tamamen online izleme olayı oturursa kimse dvd almamaya başlayacak.Herkes site üzerinden istediği kadar satın aldığı filmi oturup HD çözünürlükte izleyebilecek veya indirebilecek.Film şirketleri bunu biliyor ve o yüzden atağa geçtiler.1-2 sene içerisinde online olarak film başına 1.99$ (DVD) veya 3.99$(HD) ödeyerekten, çok fazla zahmet etmeden istediğimiz filmi izleme şansına erişebileceğiz. _________________ ßLues .... ßLues .... ßLues |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 23.09.2008 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
| BarFly demiş ki: | | ...Birde yakında tamamen online izleme olayı oturursa kimse dvd almamaya başlayacak.Herkes site üzerinden istediği kadar satın aldığı filmi oturup HD çözünürlükte izleyebilecek veya indirebilecek.Film şirketleri bunu biliyor ve o yüzden atağa geçtiler.1-2 sene içerisinde online olarak film başına 1.99$ (DVD) veya 3.99$(HD) ödeyerekten, çok fazla zahmet etmeden istediğimiz filmi izleme şansına erişebileceğiz. |
O olaylar buralarda basladi bile. Ama ben pek isinamadim daha. _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 26.11.2008 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni DVD'ler
- WAR
- In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale
- Shoot'em Up
Blu-ray
Gecenlerde yeni Televizyonu denemek icin arkadas PS3 getirmisti, orda ilk kez Blu-ray izledim ve hayran kalmistim.
Aslinda bir süre sonra (fiyatlar düstükten sonra) Blu-ray player almayi düsünüyordum, ancak PS3'ü gördükten sonra PS3'e karar verdim.
Burda isyerinden arkadaslar hediye ceki almislar, bende de cok önceden baska hediye ceki vardi, üzerini tamamladim aldim.
Hemen iki Blu-ray aldim
- Hancock (2 Disc)
- Bank Job
Fiyatlar henüz cok pahali, bu iki parcayi da ancak kampanya dahilinde oldugu icin aldim. Normal Blu-ray'ler 29 Euro civarinda, iste yeni yeni indirimler oluyor, 15-17 euroya veriyorlar. Eminim en gec seneye fiyatlar düser. DVD'lerde ilk ciktiginda 25-30 euro civarindaydi. _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 30.01.2009 21:55 Mesaj konusu: |
|
|
Yeniler
- Üc Maymun
- Sertap
- Mavi gözlü dev
- Little Children _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 01.03.2009 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
Yeniler:
- The Dark Knight (Blu ray)
- Sertap Erener Diskografi (DVD)
- Mustafa Hakkinda Hersey
Yolda:
- The Beyoncè Experience (Blu ray)
- Rockn Rolla (Blu ray) _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 02.03.2009 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
Way be, yeni formatlar yeni fiyatlar, bir zamanlar ne toplardım haa : P _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 02.03.2009 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
Yalniz bu yeni formatlar süper Tony, bilmiyorum hic inceleme sansin oldu mu ? _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 03.03.2009 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
| bozkurt demiş ki: | | Yalniz bu yeni formatlar süper Tony, bilmiyorum hic inceleme sansin oldu mu ? |
Ewet, teknoloji marketlerinde görüyorum arada, gerçekten çok net ve güzel, işte sonu yok ki abi, her yıl yeni bir şey, sürekli daha iyisi, insanın morali bozuluyor (: _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 03.03.2009 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
Riddick Günlüklerini HDDVD formatında izleme şansım olmuştu görüntü kalitesi ve detayları normal DVD ile kıyaslanamayacak kadar güzeldi,Ses olarak ise 5+1'i inletiyordu.
İki format arasındaki savaşı büyük stüdyoların desteğini arkasına alan Sony'nin Blu-Ray formatı kazandı,şimdilik filmleri ve oynatıcısı oldukça pahallı önümüzdeki dönemde fiyatlar düşer ama DVD'ye bile yeni alışan ülkemizde durum ne olur bilinmez _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 05.03.2009 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Master KENOBI demiş ki: | Riddick Günlüklerini HDDVD formatında izleme şansım olmuştu görüntü kalitesi ve detayları normal DVD ile kıyaslanamayacak kadar güzeldi,Ses olarak ise 5+1'i inletiyordu.
İki format arasındaki savaşı büyük stüdyoların desteğini arkasına alan Sony'nin Blu-Ray formatı kazandı,şimdilik filmleri ve oynatıcısı oldukça pahallı önümüzdeki dönemde fiyatlar düşer ama DVD'ye bile yeni alışan ülkemizde durum ne olur bilinmez |
valla 2-3 yıl öncesine kadar dvdleri 30 liraya satıyorlardı, blu-ray'in ayağa düşmesine de o kadar var diye düşünüyorum, şimdi bile internet sitelerinde black friday diyorlar sanırım o indirim günlerinde 20 dolara kadar düşüyor filmler. birkaç seneye lüks olmaktan çıkar blular. _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 05.03.2009 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
Aynen Emonun dedigi gibi olacak. Zaten kriz vaziyetleri var, kampanyalar olacak, fiyatlar düsecek vs. Mesela Beyonce konser Blu-ray amazon.com da 15$'dan ismarladim. _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
|