www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası IDéEFIXE Satis Ortagi
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

İstanbulda Vhs Video Dükkanları
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası -> VCD, DivX, vs
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Sponge34
Yeni Üye

MesajTarih: 13.03.2008 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dediğiniz gibi can video hiç uğraşmadı... hatta liste verdim , tamam ben sana haber veririm dedi o kadar.. sonrası malum Smile

sahrayıcediddeki dinçer videodan yılbaşı haftasında 10 adet vhs film aldım... liste verdim daha önceden.. onlarda bana ellerinde var olanlardan verdiler.

aslıhan pasajındaki şimşek video 30 ytl dedi bende aynı hızla eyvallah dedim çıktımSmile

aslında sahaflarda vhs film olacağını düşünüyorum ama tek tek gidip sormak epey uğraşı gerektiriyor. ben vhs kullanıcısıyım bununla birlikte aradığım filmleri bulsam bile beta çıkıyor. zamanında betaları vhsden daha çok basmışlar herhalde:)

hele hele müfreze, günaydın vietnam ve de taksi şöförünü vhs olarak bulmak imkansız gibi.

öğrenci olmam sebebiyle çok fazla da açılamıyorum. bütçeyi aşmamaya çalışıyorum:)

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.SinemaForum.com Forum Ana Sayfası -> VCD, DivX, vs Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız