| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
angee Global Samurai

|
Tarih: 07.10.2004 17:13 Mesaj konusu: Kısa kısa yenilikler.. |
|
|
Evet arkadaşlar yeni smiley'miz hayırlı olsun
Bu smiley için : alkis : (boşluk bırakmadan) yazmanız yeterli . Mesaj kutusunun sol tarafında bu smiley gözükmemekte ancak tüm smiley'leri göstere tıkladığınızda çıkıyor.
Hayırlı olsun  _________________ Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri |
|
| Başa dön |
|
 |
Master KENOBI Jedi Master

|
Tarih: 07.10.2004 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
ellerin dert görmesin  _________________ Balböceğim.
  |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 03.10.2007 1:39 Mesaj konusu: Yeni Admin |
|
|
Arkadasimiz KhazadEmo Admin olmustur, foruma hayirli ugurlu olsun  _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 03.10.2007 10:00 Mesaj konusu: Re: Yeni Admin |
|
|
| bozkurt demiş ki: | Arkadasimiz KhazadEmo Admin olmustur, foruma hayirli ugurlu olsun  |
Hayırlı olsun, artık her türlü sorunda Emo'ya gidersiniz, foruma devrecilik getirdim : P _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 03.10.2007 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
gelsinler efendim herkeş gelsin  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
angee Global Samurai

|
Tarih: 05.10.2007 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun Emo'cum  _________________ Ne okuyorum? : Kan Gölü / Tess Gerritsen
Ne dinliyorum? : Klasik Müzik (Mendelssohn-Violin Concerto in E minor,Op.64)
Ne çiziyorum? : Galeri |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 05.10.2007 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
saolasın angee  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
bozkurt Vasili Zaitsev

|
Tarih: 07.03.2008 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Adminimiz S@lt@ns hayirli olsun  _________________ DVD'lerim
Fotograflarim |
|
| Başa dön |
|
 |
KhazadEmo Dwarf King

|
Tarih: 07.03.2008 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
şahane  _________________ İlk kez öldürdüğünde bir değil, sanki bin kişiyi öldürmüş gibi olursun. Yeni doğmuş ve annesi tarafından emzirilen o bebeği öldürmüşsündür. Babasının başını okşadığı o çocuğu da bir genç kıza aşkını ilan eden o delikanlıyı da... bütün bu kişileri öldürmüş olursun. İkinci kez birini öldürdüğünde alt tarafı bir tek kişi öldürmüşsündür. Üçüncü kez ise, kimseyi öldürmüş sayılmazsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tony Arthur Schopenhauer

|
Tarih: 08.03.2008 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hadi hayırlı olsun, gençlerin önünü açıyoruz, biz ilgilenemiyoruz; ama gençler forumu götürecek : P _________________ Toplum, çevre, salonlar, dünya denilen şey, sefil bir tiyatro oyunudur; ilgi çekmeyen, yalnızca makineler, kostümler ve dekorlar sayesinde biraz tutunan, kötü bir operadır.
Chamfort |
|
| Başa dön |
|
 |
s@lt@ns Büyücü

|
Tarih: 08.03.2008 3:12 Mesaj konusu: |
|
|
Bende de ne gençlik kaldı yaa vallahi Güntaç... : P ...bayrak taşıma işi bu, devir için benim de sıram gelecek. Hadi sağ olasın.  _________________ Sana bir şans tanıdım, rızanla yardım et diye...
Ama sen, acı dolu zor yolu seçtin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|